About

pexels karolina grabowska 5240140 37 • Happy Business Kit

Na jaren te werken als webdesigner gooide ik mijn gehele aanbod om

Het was tijd voor een grootser aanbod, een grootsere positionering. Tijd om de online ondernemer echt verder te gaan helpen met mijn kennis.

pexels karolina grabowska 5240140 38 • Happy Business Kit

Er was altijd al die fascinatie voor de online wereld

En vooral de mogelijkheden hiervan. Hoe je systemen zo kunt inrichten dat ze jouw grootste dromen mogelijk maken en je hierin ondersteunen. 

Waar het eerst ging om ondernemers ontzorgen met het ontwikkelen van een steady website, is het nu veel grootser en doorgetrokken naar de basis van jouw gehele bedrijf. 

pexels karolina grabowska 5240140 40 • Happy Business Kit

De schaduwkant van online ondernemen

Toen ik net startte met ondernemen keek ik nog op naar bepaalde online ondernemers. Maar toen ik eenmaal bij deze online ondernemers in de buurt kwam en meer van de achterkant van hun bedrijf meekreeg, verdween dit compleet.

Ik zag op Instagram de mooiste beelden voorbij komen. Ondernemers die deden alsof zij de volledige vrijheid en grenzeloosheid benutte en echt een droomleven voor zichzelf hadden gecreëerd, terwijl ik wist dat zij tot laat in de avond in full stress mode een lancering aan het voorbereiden waren.

Vanuit daar ontstond mijn hoofdmissie

Ervoor zorgen dat jij wel die utlieme business behind the scenes ervaart

pexels karolina grabowska 5240140 17 • Happy Business Kit

Samen werken naar een bedrijf waar jij echt trots op kunt zijn

Tijd om het verschil tussen de buiten en binnenkant van jouw bedrijf te laten vervagen en nu ECHT dat droomleven te creëren. 

Of je nu alleen werkt of met een team, ook voor jou is het mogelijk om een bedrijf te bouwen dat volledig klopt en aansluit bij jouw waarden en grootste dromen. 

Stop waiting & get started

Creëer een bedrijf waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten