Business Bundel

Awesome TEAM Work

Maak de dagelijkse gang van zaken een feestje met systemen die jou niet meer tegenwerken, maar supporten in je werk en je de ruimte geven iedere dag dichter bij jouw doelen te komen. 

Van 24/7 problem management naar een gestroomlijnde werkdag

Het is niet dat jij niet weet wat er moet gebeuren of hoe jij het moet doen. Het is alleen iedere dag opnieuw alsof alleen maar problemen aan het managen bent en je to do lijst niet korter maar langer wordt.

Dit kan anders.

In plaats van elke ochtend te worstelen met een berg taken en processen die tegenwerken, kan je dag beginnen met duidelijkheid en focus. Er is geen tijdverspilling aan het uitzoeken wat prioriteit heeft of hoe taken het beste kunnen worden aangepakt. In plaats daarvan kun jij gewoon direct starten met datgene waar jij vandaag aan wilde gaan werken, zonder ruis en afleiding van adhoc taken.

Met alle workflows optimaal werkend, is er weer ruimte voor creativiteit en plezier in je werk. Het gevoel van onvoldaanheid na een dag vol klusjes verdwijnt en maakt plaats voor die drive en voldoening die nu een beetje aan het verdwijnen is.

Minimalist Neutral Free Guide Lead Magnet Tablet Mockup Instagram Post • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 39 • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 9 • Happy Business Kit

Een wereld waar je systemen wel werken

Systemen, structuur, technologie…

Grote kans dat je niet echt blij wordt van het lezen van deze woorden. 

Maar wat als ik je kan laten zien dat deze woorden ook positief kunnen zijn?

Het hoeft niet zo saai en technisch te zijn als je misschien denkt. Het kan zelfs (ja echt) leuk worden als je je er een beetje in gaat verdiepen.

Want waar jij nu misschien totaal geen support voelt in je bedrijf en vooral het gevoel hebt dat de techniek je tegenwerkt, kan diezelfde techniek er ook voor zorgen dat jij je niet meer bezig hoeft te houden met de saaie rompslomp van het ondernemen. Dat jij je kunt bezighouden met datgene waar het voor jou echt om gaat. Dat grotere doel.

Ook ondernemers met adhoc & op maat werk is er meer rust en structuur te creëren in je bedrijf

Dacht jij bij het lezen van meer focus in je bedrijf dat dit niet voor jou weggelegd is omdat jij heel gevarieerd werk doet of bijvoorbeeld veel adhoc klussen hebt?

This ones for you.

Zelfs (of misschien juist) als je adhoc werk doet of veel afwisselende taken hebt, is het mega belangrijk om structuur te creëren in je bedrijf. Het draait niet om het doen van dezelfde taken elke dag, maar om het opbouwen en kiezen van de juiste systemen voor jouw bedrijf. Systemen waardoor jij niet meer werkt in een modus van constante stress en het gevoel van overweldiging, omdat alles goed georganiseerd en beheerd wordt.

Het geeft je de vrijheid, focus en gemoedsrust om moeitelozer te blijven werken aan jouw grootste dromen.

pexels meliha 13278413 min • Happy Business Kit

Kind words

van ondernemers die je voorgingen

Ik raad iedereen aan om dit te kopen! De waarde die hier in zit. 😍

Ik heb nu eindelijk overzicht in mijn werk, er valt echt een last van mijn schouders.

Inside the bundle

pexels karolina grabowska 5240140 19 • Happy Business Kit

01

5 stappen naar gestroomlijnde workflows & meer plezier in je werk

De guide die in de TEAM bundel zit, is een hulpmiddel om de bundel optimaal te gebruiken. In deze stapsgewijze gids neem ik je mee door de verschillende onderdelen van de bundel en laat ik je zien hoe jij een gestroomlijnde versie van jouw bedrijf kunt creëren.

pexels karolina grabowska 5240140 20 • Happy Business Kit

02

TEAM library vol praktische tools

Na het maken van een plan van aanpak is het tijd om aan de slag te gaan. De TEAM library is ontworpen om jouw werkleven zo moeiteloos mogelijk te maken en zit vol praktische tools die je direct kunt gebruiken. Of je nu op zoek bent naar hulpmiddelen om een takenbord, een content space of tools om het overzicht in de mailbox terug te krijgen: it’s all in here.

pexels karolina grabowska 5240140 21 • Happy Business Kit

03

TEAM meetings voor support

De TEAM meetings zijn een essentieel onderdeel van deze bundel.
Tijdens deze online meetings, die vier keer per jaar plaatsvinden, kom je samen met ondernemers om ervaringen te delen, strategieën te bespreken en van elkaar te leren.

Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te groeien als ondernemer. Met de TEAM meetings ben je verzekerd van een waardevol support-systeem dat je helpt om jouw bedrijf verder te stroomlijnen en het maximale uit jouw online systemen te halen.

pexels karolina grabowska 5240140 41 • Happy Business Kit

04

EXTRA: Happy Business Discount

Met je aankoop van een bundel behoor je tot de club van Happy Business Owners en krijg jij 10% korting op alle bundels en live-dagen.

Het resultaat

  • Al jouw systemen, automatiseringen en koppelingen in één overzicht
  • Een volledig takenbord met klantwerk en je eigen projecten (+ terugkerende taken)
  • Een plek waar jij je content ideeën, planning en uitwerking kunt bewaren
  • Ruimte voor een jaar/kwartaal/maand en weekplanning om jouw grootste dromen praktisch te maken
pexels karolina grabowska 5240140 11 • Happy Business Kit

Mijn missie is om jou de kracht van online tools te laten ervaren

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers helpen met het creëren van DE ultieme ervaring binnen hun bedrijf met behulp van online tools die jou volledig supporten in wat je doet.

Laat je niet tegenhouden door je huidige technische kennis, maar laat mij je meenemen en helpen fan te worden van systemen en structuur.

Er zijn door deze bundel al veel nieuwe systeem-lovers bijgekomen en ik kan niet wachten tot jij er ook bij hoort.

Mijn missie is om jou de kracht van online tools te laten ervaren

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers helpen met het creëren van DE ultieme ervaring binnen hun bedrijf met behulp van online tools die jou volledig supporten in wat je doet.

Laat je niet tegenhouden door je huidige technische kennis, maar laat mij je meenemen en helpen fan te worden van systemen en structuur.

Er zijn door deze bundel al veel nieuwe systeem-lovers bijgekomen en ik kan niet wachten tot jij er ook bij hoort.

De weg naar een gestroomlijnd bedrijf

Vandaag €397 of €34 per termijn

Ready for a bold move?

Waarom alleen denken aan het TEAM als je ook je HELE bedrijf kunt stroomlijnen en inrichten op jouw visie? 

The full package

The Ultimate Business Bundel