Dankjewel voor je interactie

Maar nu ben ik wel extra benieuwd

Waarom heb je nog nooit de tijd genomen om je strategie uit te schrijven? Is het omdat je het idee hebt dat je het allemaal al wel helder hebt voor jezelf of omdat je er simpel weg gewoon echt nooit de tijd voor hebt genomen om hem uit te schrijven?

In beiden gevallen wil ik je heel graag helpen om jouw strategie nu WEL op papier te gaan zetten. Daarom heb ik een speciaal aanbod voor je. ↓

F3A39E1E 7659 4A51 817B 1812B1795130 • Happy Business Kit

Insiders mailing exclusive

Maak gebruik van mijn template en heb jouw strategie binnen no-time uitgeschreven

Jouw strategie verdient een eigen plek buiten jouw hoofd. Dat maakt het niet alleen makkelijker voor jou om hem er snel bij te pakken, maar geeft jouw (toekomstige) team ook meer helderheid over waar jij met je bedrijf naartoe wil groeien en hoe zij daar aan bij kunnen dragen. 

Om het uitschrijven niet langer uit te stellen heb ik een template voor je gemaakt die ik ook aan iedere Business Bundel heb toegevoegd: een plek waar jij je gehele strategie kunt uitschrijven. En om het extra makkelijk te maken heb ik er een paar vragen aan toegevoegd zodat je niets vergeet te benoemen. 

Ik heb er een kleine prijs van €9 aangehangen zodat je hem ook echt gaat gebruiken, want we weten allemaal dat gratis templates naar de achterkant worden geschoven.