Je CEO voorwaarden implementeren in je bedrijf

Het is een van die avonden waarop je hele huis donker is, maar er nog licht brand in je thuiskantoor. Je moet nog even snel wat dingen afwerken, voor de 4e avond op rij. Vanuit je kantoor zie je buiten mensen voorbij fietsen, op weg naar het terras.

Hoewel je altijd droomde van een eigen bedrijf om volledig zelf te kunnen bepalen hoe jouw leven eruit ziet, voelt het op dit soort momenten toch altijd pijnlijk en oneerlijk. Is dit nu wel echt waar je van droomde?

Elke ochtend sta jij op en duik je in een routine van taken, brandjes blussen en meetings met klanten. Het gevoel van een CEO van je eigen bedrijf zijn is in de laatste weken/maanden/jaren veranderd naar je volledig weer een werknemer voelen. Het gevoel van de leiding hebben is veranderd naar het gevoel van geleid worden door de stroom van dingen die moeten gebeuren. Jij mist de visie, de strategie, het overzicht dat een CEO zou moeten hebben. Jij mist het gevoel dat jij stuurt en controleert, in plaats van gestuurd en gecontroleerd te worden.

Het is niet alleen dat jij je overweldigd voelt, het is ook dat jij voelt dat jouw bedrijf niet langer een reflectie is van wie jij bent en wat jij waardeert. Jij begon dit avontuur om een verschil te maken, om jouw waarden in elke hoek en spleet van jouw onderneming te laten terugkomen. Maar ergens onderweg is dat volledig verloren geraakt. Jouw bedrijf voelt niet langer als een ondersteuning voor jouw waarden; het voelt als een obstakel.

Het is tijd om weer jouw waarden volledig terug te laten komen in je bedrijf en zo jouw bedrijf een support-system te maken voor jouw waarden en dromen.

Het idee om gewoon door te gaan zoals jij nu doet is ondraaglijk. Jij wilt wakker worden en het gevoel hebben dat jij de koers van jouw bedrijf bepaalt, dat jouw waarden in elke beslissing weerklinken, en dat jij écht de leiding hebt.

Jij moet stappen ondernemen om dit te veranderen.

Wat het ook is, jij weet dat jij actie moet ondernemen. Jij wilt niet alleen een CEO zijn in naam, maar ook in gevoel en in daad. Jij wilt dat jouw bedrijf een verlengstuk is van jou, een reflectie van jouw waarden en passies. Jij wilt dat het dient als een support-system dat jou in staat stelt om groots te dromen en die dromen na te jagen zonder te worden tegengehouden door dagelijkse belemmeringen.

Laat dit het vuur in jou aanwakkeren. Een vuur om te veranderen, te groeien en de CEO te worden die jij altijd al wilde zijn.

Meet the founder

Jij verdient een onweerstaanbaar bedrijf, go for it.

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers helpen met het creëren van DE ultieme ervaring binnen hun bedrijf.