Gratis quiz

ONTDEK HET JUISTE PROGRAMMA VOOR JOU

Automatiseer & organise je bedrijf

Business Programs

Online programma’s om aan de slag te gaan met het automatiseren en structureren van jouw online bedrijf.

pexels karolina grabowska 5240140 42 • Happy Business Kit

First things first

Ultimate Workflow Program

Een van de moeilijkste dingen aan groeien met je bedrijf, is de groeipijn die hierbij komt kijken. Datgene wat eerst goed voor jou werkte, is door de nieuwe fase waarin je bent gekomen niet meer goed genoeg. Daarom is het nu tijd om jouw huidige interne processen eens onder de loep te nemen en te optimaliseren totdat ze weer helemaal up-to-date zijn voor jouw huidige strategie en visie. Meer structuur, meer geautomatiseerde processen en meer ‘wauw, wat heb ik toch een geweldig bedrijf’.

Add-ons

Jouw business level-up

Voor online ondernemers die meer willen dan een gestroomlijnde business. De verdiepende laag op het gebied van strategie, planning en een onvergelijkbare ervaring voor je klanten. 

Je hebt tot nu toe al je kennis en plannen opgeslagen in je hoofd, maar nu is het tijd om jouw visie uit je hoofd te halen en uit te schrijven tot een concrete strategie, ready om geïmplementeerd te worden. Alle ruimte in je hoofd die je nu gebruikt om al je dromen en to do’s te blijven herhalen om ze niet te vergeten, heb je straks voor het daadwerkelijke zetten van de stappen om jouw dromen realiteit te maken. Stappen naar een bedrijf waar jij ECHT trots op bent en waarmee jij iedere dag weer jouw visie kan delen.

Het online programma waarmee jij een volledig uitgedachte, gestroomlijnde klantreis creëert met superfans als resultaat. En weet je wat superfans als klanten oplevert? MEER klanten.

Ga all-in

Het all-in-one programma

Je hebt gezien hoeveel succes het je oplevert door je te focussen op specifieke gebieden binnen je bedrijf, nu is het moment aangebroken om deze aspecten te integreren in een allesomvattend systeem. De weg naar een bedrijf waar alles naadloos op elkaar aansluit – van interne processen tot klantbeleving. Alles is tot in de puntjes uitgedacht en klopt.

Let me be your business partner

Welkom in een online wereld waar alles mogelijk is.

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers laten zien hoe zij zelf online tools kunnen inzetten om het bedrijf te creëren waar zij altijd al van droomde. 

Laat je niet tegenhouden door je huidige technische kennis, maar laat mij je meenemen en helpen fan te worden van systemen en structuur.

Anouk Martens Producties 79 • Happy Business Kit

Kind words

van ondernemers die je voorgingen

Ik vind het nu al gigantisch veel waarde hebben. En heb enkel nog mr module 1 bekeken 🤪 Super uitgebreid, mega handig met direct toepasbare notion templates. Wauw 😍 

Ik ben er nu voor het eerst doorheen aan het gaan, wat is dit fijn zeg! Ik heb het 100x voor klanten on the go gebouwd, maar nu is er gewoon een template, yay!!