Creëer de optimale ervaring voor jou en jouw klanten met de Notion Client Kit

Als ondernemer is het gevoel van controle over je klanttraject van onschatbare waarde. Helaas weet jij ook hoe het voelt wanneer zaken niet zo soepel verlopen als gehoopt en hoe het is om die controle te zien wegglippen.

Het kan voelen alsof je omkomt in een eindeloze lijst van taken en dat je nooit alles gedaan krijgt wat je zou willen doen. Dit leidt tot torenhoge stresslevels, frustratie en uitputting, waardoor het plezier in je werk nog ver te zoeken is.

Klinkt dit herkenbaar? Dan heb ik een tool voor je ontwikkelt die een echte lifesaver gaat zijn.

Anouk Martens Producties 4 2 1 • Happy Business Kit
clientkit • Happy Business Kit

De perfecte sidekick voor een onvergelijkbare klantervaring

Zeg dag tegen chaotische klantreizen en hallo tegen de
Notion Client Kit – jouw nieuwe partner in crime voor eenvoud en efficiëntie! Met deze alles-in-één tool voor organisatie en productiviteit maak je niet alleen de klanten blij, maar ook jezelf (en jouw innerlijke controlfreak)

Het is de perfecte oplossing voor drukbezette ondernemers die hun klanten de allerbeste ervaring willen bieden, zonder dat je zelf 24/7 achter een scherm moeten zitten.

De templates

• Customer Journey

• Clients Taskboard

• Clients Overview

Kit extra's

• Deelbare Client Portal

• Leadboard

• Automatiseer masterclass bundel

Q&A sessie

Door je aankoop van de kit word je automatisch lid van de Happy Business Community en kun je maandelijks deelnemen aan de Community Q&A sessie.

Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden van de Client Kit

pexels ben mack 5326957 • Happy Business Kit

Start vandaag nog met het optimaliseren van jouw klantwerk workflows voor maar €47

Door het optimaliseren van je klantwerk en klantreis wordt ondernemen ineens een stuk minder stressvol en een stuk leuker.

Geen eindeloze takenlijsten meer en geen klanten die aan je mouw blijven trekken omdat hun bestelling nog niet binnen is. Met een gestroomlijnde klantreis ben jij volledig in controle en maak je van jouw klanten echte superfans. 

De Notion Client Kit bevat zes verschillende templates:

• Customer Journey

• Clients Taskboard

• Clients Overview

• EXTRA: Deelbare Client Portal

• EXTRA: Leadboard

• EXTRA: Automatiseer masterclass bundel

Yes, ik heb mijn best gedaan om de Client Kit zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De kit bevat ook een uitlegvideo waarin ik je meeneem door de hele kit. 

Mocht je er niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

De Notion Client Kit is in alle type bedrijven wel te gebruiken, maar komt het meest tot zijn recht bij online dienstverleners, creatieve ondernemers en coaches.

Ja, de templates zijn in Notion gemaakt en kun je volledig aanpassen naar jouw eigen wensen.

Mocht je hier niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

Yes, zeker! Mocht je ergens vragen over hebben of ergens niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

Creëer jouw eigen online happy place

Hi, mijn naam is Anouk

Mijn missie is om ondernemers te leren hoe ze hun eigen online happy place kunnen creëren.

Na jarenlang als webdesigner te hebben gewerkt, ontdekte ik mijn echte passie: het bouwen van online ervaringen en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Ik wil ondernemers helpen om hun bedrijf online te organiseren op een manier die hen weer overzicht en rust geeft. Zodat ze zich niet langer hoeven bezig te houden met kleine, terugkerende taken en zich volledig vanuit rust kunnen focussen op hun klanten.

Met mijn platform wil ik jou ook de kans geven om deze rust te ervaren. Laat technische kennis en tijdgebrek jou niet meer tegenhouden. Met mijn toolkits kun jij binnen een uur je al grote stappen zetten en weer met plezier werken aan je bedrijf.

Notion Client Kit

Creëer de optimale ervaring voor jou en jouw klanten met de Notion Client Kit