Business Bundel

Consistent CLIENT Machine

Maak van jouw klantreis een volledig uitgedachte, gestroomlijnde ervaring met ambassadeurs en een consistente klantenstroom als resultaat. 

Een tot in de puntjes uitgedachte ervaring

Je klanten worden tot in de puntjes begeleid, waarbij elk detail van hun behoeften en wensen in overweging wordt genomen. Ze krijgen niet alleen wat ze denken nodig te hebben, maar ook datgene wat de echte game-changer gaat zijn.

Jij denkt niet alleen aan de korte termijn, maar laat je klanten zien dat jij voor langere tijd invested bent. Jij bent er voor hen en dat mogen ze merken.

Wanneer je over alles hebt nagedacht en je klanten echt volledig begeleid worden tijdens jullie samenwerking, creëer je een onvergetelijke ervaring voor hen. Ze zullen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Vanaf het moment dat ze binnenkomen, worden ze warm verwelkomd en voelen ze direct de visie en sfeer die jouw bedrijf uitstraalt.

pexels karolina grabowska 5240140 22 • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 23 • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 24 • Happy Business Kit

Wat als jouw klanten zorgen voor een consistente klantenstroom?

We weten allemaal dat we graag klagen als we ergens niet tevreden mee zijn, maar ook dat je ergens niet over op kunt houden als je WEL blij bent met een samenwerking.

Wat als jij precies dit kunt inzetten om jouw klanten ambassadeurs te maken van jouw bedrijf? Het creëert geloofwaardigheid, fear of missing out en vertrouwen, waardoor nieuwe klanten eerder geneigd zijn om met jou in zee te gaan met een stroom aan potentiële droomklanten als resultaat.

Ontdek hoe systemen en automatiseringen de key zijn naar jouw succesverhaal

Let me guess: je bent niet zo’n fan van systemen en probeert eigenlijk alles zo simpel mogelijk voor jezelf te houden?

I feel you. Dit is namelijk precies wat waarschijnlijk jij en nog heel veel andere ondernemers denken en voelen. Je hebt het gevoel dat je niet technisch genoeg bent om te starten met automatiseren en wilt wel alles blijven snappen, het is immer jouw bedrijf.

Maar wat als je wel de sprong durft te wagen en je meer ruimte krijgt om nog meer mensen te kunnen helpen? Zonder dat jij jezelf weg hoeft te cijferen en tegen een burn-out aan hikt?

Met deze bundel laat ik jou zien hoe dit mogelijk is. Je leert hoe je online tools kunt gebruiken om zowel tijd te besparen EN je klanten die extra begeleiding kunt bieden waar ze zo naar verlangen. Stap voor stap word je begeleid, zodat je niet langer verdwaalt in alle mogelijkheden, maar juist het overzicht behoudt.

Laat je niet dus niet langer tegenhouden door je gebrek aan technische kennis, maar laat deze bundel juist de plek zijn om je te begeleiden en om fan te worden van systemen en structuur.

Yellow Simple and Clean Virtual Assistant Promotion Facebook Cover • Happy Business Kit

Kind words

van ondernemers die je voorgingen

Ik merk nu al verschil in de reacties die mijn klanten geven!

Heel tof om zo nog meer mijn eigenheid te verwerken in mijn merk, mijn empire 👑

Inside the bundle

pexels karolina grabowska 5240140 5 • Happy Business Kit

01

5 stappen naar een onvergelijkbare klantervaring

De guide die in de CLIENT bundel zit, is een hulpmiddel om de bundel optimaal te gebruiken. In deze stapsgewijze gids neem ik je mee door de verschillende onderdelen van de bundel en laat ik je zien hoe jij een tot in de puntjes uitgedachtte ervaring creëert voor jouw klanten.

pexels karolina grabowska 5240140 25 • Happy Business Kit

02

CLIENT library vol praktische tools

Een library vol tools die je kunt inzetten om je klanten te beste ervaring te bieden. Of het nu gaat om de kennismaking, de ervaring tijdens het traject of de nazorg: it’s all in here.

Na het uitdenken van de klantreis is het tijd voor de uitvoering. De CLIENT library is ontworpen om dit proces zo moeiteloos mogelijk te maken en zit vol praktische tools die je direct kunt gebruiken. Of het nu gaat om een mailfunnel, een klantenportaal of ideeën voor de aftercare: it’s all in here.

pexels karolina grabowska 5240140 28 • Happy Business Kit

03

CLIENT meetings voor support

De CLIENT meetings zijn een essentieel onderdeel van deze bundel.
Tijdens deze online meetings, die vier keer per jaar plaatsvinden, kom je samen met ondernemers om ervaringen te delen, strategieën te bespreken en van elkaar te leren.

Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te groeien als ondernemer. Met de CLIENT meetings ben je verzekerd van een waardevol support-systeem dat je helpt om jouw klantreis verder te stroomlijnen en het maximale uit jouw online systemen te halen.

pexels karolina grabowska 5240140 41 • Happy Business Kit

04

EXTRA: Happy Business Discount

Met je aankoop van een bundel behoor je tot de club van Happy Business Owners en krijg jij 10% korting op alle bundels en live-dagen.

Het resultaat

  • Al jouw systemen, automatiseringen en koppelingen in één overzicht
  • Een volledig uitgedachte versie van jouw klantreis
  • Je kunt je klanten extra begeleiding bieden met een gezamelijke omgeving
  • Een opslag voor al jouw content en communicatie 
  • Je weet alles over tools als ActiveCampaign (Mailblue) en Calendly
  • Je volgt je gratis weggever leads op met een mailfunnel
  •  Je verwelkomt je nieuwe maillijst volgers met gezellige mails die leiden naar een eerste aankoop

Mijn missie is om jou de kracht van online tools te laten ervaren

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers helpen met het creëren van DE ultieme ervaring binnen hun bedrijf met behulp van online tools die jou volledig supporten in wat je doet.

Laat je niet tegenhouden door je huidige technische kennis, maar laat mij je meenemen en helpen fan te worden van systemen en structuur.

Er zijn door deze bundel al veel nieuwe systeem-lovers bijgekomen en ik kan niet wachten tot jij er ook bij hoort.

pexels karolina grabowska 5240140 27 • Happy Business Kit

Mijn missie is om jou de kracht van online tools te laten ervaren

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers helpen met het creëren van DE ultieme ervaring binnen hun bedrijf met behulp van online tools die jou volledig supporten in wat je doet.

Laat je niet tegenhouden door je huidige technische kennis, maar laat mij je meenemen en helpen fan te worden van systemen en structuur.

Er zijn door deze bundel al veel nieuwe systeem-lovers bijgekomen en ik kan niet wachten tot jij er ook bij hoort.

De weg naar jouw unieke, consistente klantenmachine

Vandaag €397 of €34 per termijn

Ready for a bold move?

Waarom alleen denken aan CLIENTS als je ook je HELE bedrijf kunt stroomlijnen en inrichten op jouw visie? 

The full package

The Ultimate Business Bundel