Creëer overzicht in jouw financiële zaken en behaal sneller je omzetdoel

Als ondernemer is het gebrek aan overzicht in je financiële zaken een voortdurende bron van frustratie. Het beïnvloedt niet alleen je gemoedsrust, maar ook je vermogen om je omzetdoelen te bereiken.

Zonder een helder overzicht van je financiën loop je het risico om belangrijke kansen te missen. Daarnaast heeft het ook invloed op je omzetdoelen. Je weet niet welke producten of diensten het meest winstgevend zijn en welke klanten het waardevolst zijn voor je bedrijf. Hierdoor loop je potentiële groeikansen mis en kun je niet efficiënt je middelen inzetten om je omzet te verhogen.

Ik denk dat je nu wel begrijpt dat overzicht in je financiën hebben belangrijk is, maar hoe krijg je dit voor elkaar? Well.. I got you. 

Creëer jouw eigen online happy place
finance kit2 • Happy Business Kit

In een handomdraai weer overzicht in jouw financiën

Gebruik mijn Notion templates en creëer in mum van tijd overzicht in je omzetdoelen, huidige omzet, kosten en maandelijkse inkomsten. Deze easy-to-use templates helpen je bij het organiseren en visualiseren van je financiële zaken.

De tool waarmee jij in een oogopslag de huidige staat van jouw omzetdoel kunt zien. 

De templates

• Huidige omzet & kosten

• Vaste lasten & abonnementen

• Omzetdoel & begroting

• Prijzen van aanbod

Q&A sessie

Door je aankoop van de kit word je automatisch lid van de Happy Business Community en kun je maandelijks deelnemen aan de Community Q&A sessie.

Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden van de Finance Kit

pexels cottonbro 8145718 1 • Happy Business Kit

Creëer vandaag nog meer ruimte in jouw financiële overzicht voor €47

Zet de toolkit in als jouw rechterhand om je financiële doelen te bereiken. Deze kit biedt je de nodige structuur en overzicht om grip te krijgen op je inkomsten en uitgaven. Je kunt veel makkelijker je omzetdoelen volgen, je cashflow in de gaten houden en je kosten beheren.

Creëer meer plezier in het bijhouden van je geldzaken en bereik vanuit rust en overzicht je volgende omzetdoel.

De Notion Finance Kit bevat vier verschillende templates:

• Huidige omzet & kosten

• Vaste lasten & abonnementen

• Omzetdoel & begroting

• Prijzen van aanbod

Yes, ik heb mijn best gedaan om de Finance Kit zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De kit bevat ook een uitlegvideo waarin ik je meeneem door de hele kit. 

Mocht je er niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

De Notion Finance Kit is in alle type bedrijven wel te gebruiken, maar komt het meest tot zijn recht bij online dienstverleners, creatieve ondernemers en coaches.

Ja, de templates zijn in Notion gemaakt en kun je volledig aanpassen naar jouw eigen wensen.

Mocht je hier niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

Yes, zeker! Mocht je ergens vragen over hebben of ergens niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

Easy-to-use online toolkits

Hi, mijn naam is Anouk

Mijn missie is om ondernemers te leren hoe ze hun eigen online happy place kunnen creëren.

Na jarenlang als webdesigner te hebben gewerkt, ontdekte ik mijn echte passie: het bouwen van online ervaringen en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Ik wil ondernemers helpen om hun bedrijf online te organiseren op een manier die hen weer overzicht en rust geeft. Zodat ze zich niet langer hoeven bezig te houden met kleine, terugkerende taken en zich volledig vanuit rust kunnen focussen op hun klanten.

Met mijn platform wil ik jou ook de kans geven om deze rust te ervaren. Laat technische kennis en tijdgebrek jou niet meer tegenhouden. Met mijn toolkits kun jij binnen een uur je al grote stappen zetten en weer met plezier werken aan je bedrijf.

Notion Finance Kit

Creëer overzicht in jouw financiële zaken en behaal sneller je omzetdoel