Happy Client Program

Van klant naar superfan: een onvergetelijke ervaring voor jouw klanten

pexels karolina grabowska 5240140 27 • Happy Business Kit

Herken jij je in:

  • Je weet dat je je klanten het resultaat kunt bieden waar zij naar verlangen, maar hebt het idee dat je dit nu nog niet helemaal doet
  • Je klanten stellen regelmatig vragen over jullie samenwerking en zijn soms onzeker over jullie samenwerking
  • Je wilt je klanten de volledige support bieden die zij verdienen, maar merkt dat je hier te weinig tijd in kunt stoppen
  • Je durft soms geen review te vragen aan klanten omdat je bang bent voor hun response
  • Je voelt dat je nog lang niet alles uit je werk haalt, maar weet ook niet goed hoe je dit wel kunt doen

 

If this is you: Buckle up!

Van standaard naar onvergelijkbaar

Allereerst: je hebt misschien het gevoel dat jij als enige je klantreis nog niet helemaal op orde hebt, maar you’re not. 9/10 ondernemers halen nog lang niet alles uit hun klantreis en kunnen hun klanten dus nog een veel betere ervaring geven dan zij nu doen.

Good for you, want daardoor kun jij je klanten een ervaring bieden die ze bijna nergens anders krijgen & val je dus extra op!


pexels karolina grabowska 5240140 41 • Happy Business Kit

Happy clients loading…

blueprint cup min • Happy Business Kit
blueprint sky min • Happy Business Kit

Welkom bij The Happy Client Program

Het online programma waarmee jij een volledig uitgedachte, gestroomlijnde klantreis creëert met superfans als resultaat. En weet je wat superfans als klanten oplevert? MEER klanten.

Geef jouw klanten een ervaring waar ze niet over op kunnen houden

Soms heb je een ervaring met een bedrijf waar je niet over op kunt houden. Service die geweldig was, leuke verpakkingen, een geweldige nazorg. Je kunt gewoon niet stoppen met denken aan hoe geweldig het was en je zou het liefste iedereen in je omgeving dit ook willen laten ervaren.

Ken je dat? Precies dat gevoel gaan we jouw klanten ook geven.

Begeleiding op de momenten dat zij het nodig hebben of misschien zelfs op de momenten dat ze het niet verwachten. Extraatjes waardoor je laat merken dat je ze snapt en echt over je aanbod hebt nagedacht. We gaan niet voor basic, maar voor onvergelijkbaar.

pexels karolina grabowska 5240140 13 • Happy Business Kit

Jouw klantreizen tot in de puntjes uitgedacht met de begeleiding die je klanten verdienen

Geautomatiseerde mails per fase van je klantreis zodat je klanten precies weten wat ze kunnen verwachten

pexels karolina grabowska 5240140 35 • Happy Business Kit
Klantreizen automatiseren

Extra begeleiding op de momenten dat je normaal vragen krijgt, waardoor je twijfels en onzekerheden voorkomt

Klanten die superfans zijn van jou en niet kunnen stoppen met jouw promoten met een consistente klantenstroom als resultaat

pexels harry cooke 6194937 1 • Happy Business Kit

Not your average online program

Waar je bij een online programma er normaal alleen voor staat, doen wij het anders. Dit is niet zo’n online programma dat je koopt, direct op je to do lijst verdwijnt en dat je vervolgens vergeet. Daar zorgen wij wel voor. 😉

Tijdens dit programma nemen we je volledig mee, zodat je er 100% zeker alles uit gaat halen. Je ontvangt mails die je volledig begeleiden tijdens het volgen van het programma (deze kun je ook uitzetten als je mailbox al te vol is) en wordt verwelkomt in de Happy Business Community. De plek voor al je vragen en support, want stiekem is het nog veel leuker om dit samen te doen.

Naast de support in de community is er ook ieder kwartaal een online check-in moment om te sparren en nieuwe inzichten te krijgen die je direct weer kunt toepassen op jouw klantreis. No gatekeepers here.

blueprint community min • Happy Business Kit
Calendly als jouw afsprakentool

Inclusief een library vol ready-to-use templates

Het volledig stroomlijnen van jouw klantreis kan overweldigend zijn, maar met behulp van alle templates die je in het programma kunt vinden heb je alle handvatten om dit te voorkomen. Templates waar lang over na is gedacht en die volledig aan te passen zijn naar jouw smaak en wensen. Zo kun je dus in no-time jouw klantreis upgraden en direct ervaren hoeveel impact dit heeft op de ervaring van jouw klant.

De tools die jouw nieuwe bestfriends gaan zijn

De online space die je gaat opzetten ga je bouwen in Notion, mijn all-time favourite tool voor het managen van mijn bedrijf. Ik heb al vele klanten groot fan gemaakt van Notion & weet zeker dat jij ook niets anders meer wilt nadat je klaar bent met dit programma.

Naast Notion laat ik je ook direct zien wat je kunt doen met tools als ActiveCampaign en Zapier. Het is geen must om hier gebruik van te maken, maar wel een nice to have voor de doorpakkers onder ons.

Denk je nu: ik ben al eens aan Notion begonnen en kon er helemaal niets mee? No worries, deze keer sta je er niet alleen voor. Ik neem je in dit programma stap voor stap mee en zorg ervoor dat je niet overweldigd door de oneindigheid aan mogelijkheden binnen Notion. Geef het dus nog een kans, je zult er geen spijt van krijgen.

Get ready & creëer superfans

Vandaag €397 of €34 per termijn