Replay

Jouw Business Blueprint

Next level business bundels

Creëer een eigen online basis die helemaal klaar is voor jouw grootste dromen en ondersteuning biedt voor jou, je team en je klanten. 

Stap 1.

Start bij het creëren van jouw CEO office. De plek waar jij full-focus nieuwe plannen kunt uitdenken, overzicht kunt bewaren en je niet laat afleiden door de waan van de dag. 

Stap 2.

Maak de dagelijkse gang van zaken een feestje met systemen die jou niet meer tegenwerken, maar supporten in je werk en je de ruimte geven iedere dag dichter bij jouw doelen te komen. 

Stap 3.

Maak van jouw klantreis een volledig uitgedachte, gestroomlijnde ervaring met ambassadeurs en een consistente klantenstroom als resultaat. 

All-in-one

Voor de doorpakkers

Waarom alleen denken aan één onderdeel als je ook je HELE bedrijf kunt stroomlijnen en inrichten op jouw visie?

Deze bundel is alles wat jij nodig hebt om in alle rust en in full-controle het bedrijf neer te zetten waar jij zo naar verlangd. 

Extra’s van de business bundels

A Community that has got your back

Om er zeker van te zijn dat jij alles uit deze online business bundels kunt halen krijg je na je aankoop direct toegang tot de Happy Business Community. 

In deze community is er alle ruimte voor jouw vragen en wordt er regelmatig voor inspiratie en motivatie gezorgd. Naast de community is er ook ieder kwartaal (voor de ultimate bundel zelfs iedere maand) een online meeting voor accountability en om te sparren met mede online ondernemers. Je staat er dus nooit alleen voor.

Let me be your business partner

Mijn missie is om jou de kracht van online tools te laten ervaren

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers helpen met het creëren van DE ultieme ervaring binnen hun bedrijf met behulp van online tools die jou volledig supporten in wat je doet.

Laat je niet tegenhouden door je huidige technische kennis, maar laat mij je meenemen en helpen fan te worden van systemen en structuur.

Er zijn door deze bundels al veel nieuwe systeem-lovers bijgekomen en ik kan niet wachten tot jij er ook bij hoort.

Anouk Martens Producties 79 • Happy Business Kit

Kind words

van ondernemers die je voorgingen

Ik heb nu eindelijk overzicht in mijn werk, er valt echt een last van mijn schouders.

Heel tof om zo nog meer mijn eigenheid te verwerken in mijn merk, mijn empire 👑