Boost je sociale media strategie in no-time met de Notion Socials Kit

Als ondernemer ben je altijd druk bezig met van alles en nog wat. En als je dan eindelijk tijd hebt om aan je social media content te werken, vliegt de tijd nog 10x sneller voorbij en heb je uiteindelijk nog niets geplaatst. 

Het bedenken, uitwerken en plannen van content voor social media kan een tijdrovende klus zijn. Het is alsof je een marathon loopt terwijl je ook nog eens aan het jongleren bent. Het is niet voor niets dat er zoiets bestaat als social media burn-out.

Maar gelukkig sta je er niet meer alleen voor, want ik heb iets voor je: de Notion Socials Kit! 

Anouk Martens Producties 4 9 • Happy Business Kit
socialskit cover • Happy Business Kit

Bespaar uren per week met je nieuwe, duurzame content workflow

Met de Socials Kit heb je toegang tot zes handige templates die je helpen bij het organiseren, plannen en uitvoeren van je social media strategie. 

Het is de perfecte oplossing voor drukbezette ondernemers die hun social media game willen blijven uplevelen, zonder dat ze hun haar eruit trekken van frustratie.

De templates

• Content Strategie

• Brainstorm Area

• Content Calendar

Kit extra's

• Mijn inplan methode,

• Automatisch content plaatsen

• ChatGPT voor content

Q&A sessie

Door je aankoop van de kit word je automatisch lid van de Happy Business Community en kun je maandelijks deelnemen aan de Community Q&A sessie.

Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden van de Socials Kit

WhatsApp Image 2023 04 24 at 21.47.50 • Happy Business Kit

Start vandaag nog met het creëren van jouw duurzame content workflow voor €47

Als ondernemer wil je natuurlijk een toekomstbestendig bedrijf neerzetten dat klaar is voor de uitdagingen van de toekomst. Daar hoort ook een sterke social media strategie bij. Met de Notion Socials Kit heb je de tools en templates in handen om een steady, duurzame strategie te ontwikkelen en uit te voeren.

De kit biedt niet alleen een gestroomlijnd proces voor het creëren en plannen van content, maar ook de kennis hoe je automatisch content kunt laten plaatsen. Hierdoor ben je in staat om je social media activiteiten op een efficiënte en effectieve manier te beheren en je bedrijf vanuit rust verder te laten groeien.

De Notion Socials Kit bevat zes verschillende templates:

• Content Strategie

•  Brainstorm Area

• Content Calendar

• EXTRA: Mijn inplan methode

• EXTRA: Automatisch content plaatsen

• EXTRA: ChatGPT voor content.

Yes, ik heb mijn best gedaan om de Socials Kit zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De kit bevat ook een uitlegvideo waarin ik je meeneem door de hele kit. 

Mocht je er niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

De Notion Socials Kit is geschikt voor alle social media kanalen. Als voorbeeld gebruik ik mijn eigen social media kanalen: Instagram, LinkedIn, mail, podcasts & blogs. 

Ja, de templates zijn in Notion gemaakt en kun je volledig aanpassen naar jouw eigen wensen.

Mocht je hier niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

Yes, zeker! Mocht je ergens vragen over hebben of ergens niet uitkomen mag je mij altijd mailen of je vraag stellen tijdens de maandelijkse Q&A sessie. 

Creëer jouw eigen online happy place

Hi, mijn naam is Anouk

Mijn missie is om ondernemers te leren hoe ze hun eigen online happy place kunnen creëren.

Na jarenlang als webdesigner te hebben gewerkt, ontdekte ik mijn echte passie: het bouwen van online ervaringen en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Ik wil ondernemers helpen om hun bedrijf online te organiseren op een manier die hen weer overzicht en rust geeft. Zodat ze zich niet langer hoeven bezig te houden met kleine, terugkerende taken en zich volledig vanuit rust kunnen focussen op hun klanten.

Met mijn platform wil ik jou ook de kans geven om deze rust te ervaren. Laat technische kennis en tijdgebrek jou niet meer tegenhouden. Met mijn toolkits kun jij binnen een uur je al grote stappen zetten en weer met plezier werken aan je bedrijf.

Notion Socials Kit

Bouw een duurzame, geautomatiseerde content workflow voor jouw bedrijf met deze easy-to-use Social Kit.