Structured Business Program

Het all-in-one programma voor online ondernemers die klaar zijn voor een full-circle ervaring binnen hun bedrijf, gericht op jou en je klanten

In dit programma komt alle kennis en tools van The Blueprint Program, Ultimate Workflow Program en Happy Client Program samen tot een masterguide naar een volledig uitgedachte, gestroomlijnde versie van jouw bedrijf.

pexels karolina grabowska 5240140 38 • Happy Business Kit

Dus herken jij je hierin:

  • Je voelt dat je aan de rand staat van iets groots met je bedrijf, maar weet niet hoe je de verschillende aspecten van je bedrijf, van klantmanagement tot interne workflows, samen kunt brengen om deze sprong te wagen
  • Je blijft steeds tussen systemen en tools wisselen, maar hebt nog steeds niet het gevoel dat je het volledige overzicht binnen je bedrijf hebt
  • Je hebt het gevoel dat je klanten meer begeleiding nodig hebben, maar je mist de structuur en middelen om hun dit te kunnen bieden (zonder hier zelf aan onder door te gaan)
  • Je weet dat jouw bedrijf de potentie heeft om te groeien en op te schalen, maar je voelt je belemmerd door het gebrek aan een concrete strategie en de middelen om deze uit te voeren
  • Je verlangt naar een manier om jouw visie door te voeren door jouw gehele bedrijf, waarbij elk onderdeel naadloos samenwerkt, zonder het gevoel constant achter de feiten aan te lopen

 

If this is you: dit MOET je zien! 👇🏼

Tijd om alles samen te brengen: strategie, efficiëntie, en klanttevredenheid

Je hebt gezien hoeveel succes het je oplevert door je te focussen op specifieke gebieden binnen je bedrijf, nu is het moment aangebroken om deze aspecten te integreren in een allesomvattend systeem. De weg naar een bedrijf waar alles naadloos op elkaar aansluit – van interne processen tot klantbeleving. Alles is tot in de puntjes uitgedacht en klopt.

pexels valeriia miller 3392982 1 • Happy Business Kit

DREAM BUSINESS LOADING…

blueprint cup min • Happy Business Kit
blueprint sky min • Happy Business Kit

Structured Business Program: jouw alles-in-één transformatie

Dit programma combineert de kracht van onze drie programma’s in één mega sleutel naar succes. We richten ons niet alleen op het verbeteren van je bedrijfsvoering, het automatiseren van processen, of het verhogen van klanttevredenheid; we doen het allemaal. Het is een EN EN EN verhaal & more than ready om jou mee te nemen in dit avontuur.

Stel je voor hoe dit er voor jou uit kan zien

pexels meliha 13278413 min • Happy Business Kit

Een uitgebreide strategie die de groei van je bedrijf ondersteunt en stimuleert

Een geoptimaliseerde workflow die tijd vrijmaakt en moeiteloos aanvoelt

pexels karolina grabowska 5240140 13 • Happy Business Kit
pexels cottonbro studio 3171770 min • Happy Business Kit

Een klantreis die niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze overtreft, waardoor klanten veranderen in superfans

Eindelijk tools vinden en leren gebruiken die wel met jou mee kunnen groeien zoals Notion, Zapier, en ActiveCampaign.

pexels alina tomylko 12260089 1 min • Happy Business Kit

Not your average online program

Waar je bij een online programma er normaal alleen voor staat, doen wij het anders. Dit is niet zo’n online programma dat je koopt, direct op je to do lijst verdwijnt en dat je vervolgens vergeet. Daar zorgen wij wel voor. 😉 Tijdens dit programma nemen we je volledig mee, zodat je er 100% zeker alles uit gaat halen. Je ontvangt mails die je volledig begeleiden tijdens het volgen van het programma (deze kun je ook uitzetten als je mailbox al te vol is) en wordt verwelkomt in de Happy Business Community. De plek voor al je vragen en support, want stiekem is het nog veel leuker om dit samen te doen. Bij dit programma is er geen kwartaal meeting, maar zien we elkaar iedere maand. Iedere maand een online check-in moment om te sparren en nieuwe inzichten te krijgen die je direct weer kunt toepassen op jouw business. No gatekeepers here.

blueprint community min • Happy Business Kit
Calendly als jouw afsprakentool

Inclusief een library vol ready-to-use templates

Het volledig stroomlijnen van jouw klantreis kan overweldigend zijn, maar met behulp van alle templates die je in het programma kunt vinden heb je alle handvatten om dit te voorkomen. Templates waar lang over na is gedacht en die volledig aan te passen zijn naar jouw smaak en wensen. Zo kun je dus in no-time jouw klantreis upgraden en direct ervaren hoeveel impact dit heeft op de ervaring van jouw klant.

De tools die jouw nieuwe bestfriends gaan zijn

De online space die je gaat opzetten ga je bouwen in Notion, mijn all-time favourite tool voor het managen van mijn bedrijf. Ik heb al vele klanten groot fan gemaakt van Notion & weet zeker dat jij ook niets anders meer wilt nadat je klaar bent met dit programma.

Naast Notion laat ik je ook direct zien wat je kunt doen met tools als ActiveCampaign en Zapier. Het is geen must om hier gebruik van te maken, maar wel een nice to have voor de doorpakkers onder ons.

Denk je nu: ik ben al eens aan Notion begonnen en kon er helemaal niets mee? No worries, deze keer sta je er niet alleen voor. Ik neem je in dit programma stap voor stap mee en zorg ervoor dat je niet overweldigd door de oneindigheid aan mogelijkheden binnen Notion. Geef het dus nog een kans, je zult er geen spijt van krijgen.

Get ready & ervaar de kracht van jouw Structured Business

Vandaag €397 of €34 per termijn