The Blueprint Program

Van dromen naar een concrete strategie en planning

Maak gebruik van de MEGA pilot korting

Nu voor 97 ipv 197

blueprint nouk min • Happy Business Kit

Herken jij dit?

👉🏼 Je staat op een kantelpunt. Je bedrijf loopt als een trein, maar toch is er iets wat aan je knaagt. Datgene waar je al die tijd van droomde, die consistente klantenstroom, is ineens niet meer je grootste verlangen.

👉🏼 Iedere dag werk je voor de leukste klanten en weet je dat je trots mag zijn op wat je al neer hebt gezet, maar stiekem zie jij alleen de punten die nog anders moeten.

👉🏼 Wekelijks lig je wakker door alle plannen die je nog hebt voor je bedrijf en alles wat je nog wilt doen.

Tijd voor jouw volgende stap: een online HQ

Tot nu toe was het allemaal prima zoals het ging, maar je bent toe aan iets nieuws. Aan een nieuwe laag in je bedrijf, waardoor jij je meer zelfverzekerd en sterker voelt als ondernemer. En die extra verdieping is de komst van jouw nieuwe online HQ. Je hebt tot nu toe al je kennis en plannen opgeslagen in je hoofd, maar nu is het tijd om jouw visie uit je hoofd te halen en uit te schrijven tot een concrete strategie, ready om geïmplementeerd te worden. Alle ruimte in je hoofd die je nu gebruikt om al je dromen en to do’s te blijven herhalen om ze niet te vergeten, heb je straks voor het daadwerkelijke zetten van de stappen om jouw dromen realiteit te maken. Stappen naar een bedrijf waar jij ECHT trots op bent en waarmee jij iedere dag weer jouw visie kan delen. Het is tijd om te stoppen met jezelf klein te houden, daar wordt niemand beter van. Jij niet en jouw bedrijf al helemaal niet.

zapier automatiseringen die je moet kennen
blueprint cup min • Happy Business Kit
blueprint sky min • Happy Business Kit

Welkom bij The Blueprint Program: You’re next chapter

Het programma om jouw afwacht-modus om te zetten naar uitvoer-modus en je dromen om te zetten naar concrete strategieën.

Een programma dat een keer niet gericht is op het behalen van de grootste resultaten voor je klanten, maar voor jouw eigen bedrijf. (en daarmee stiekem toch nog van je klanten)

pexels artem podrez 7232493 1 min • Happy Business Kit

Een online office die jouw strategieën onthoudt, zodat jij ze in alle rust kunt uitvoeren

Precies weten wat jouw volgende stap is door middel van je jaar/kwartaal/maand planning

pexels karolina grabowska 4497733 • Happy Business Kit
pexels cottonbro studio 3171770 min • Happy Business Kit

De tools om nog grotere omzetdoelen te maken gebaseerd op jouw aanbod

Overzicht in de huidige stand van zaken door weekly reflectiemomenten en goal trackers

pexels saliha sevim 8239819 2 min • Happy Business Kit

Not your average online program

Waar je bij een online programma er normaal alleen voor staat, doen wij het anders. Dit is niet zo’n online programma dat je koopt, direct op je to do lijst verdwijnt en dat je vervolgens vergeet. Daar zorgen wij wel voor. 😉

Tijdens dit programma nemen we je volledig mee, zodat je er 100% zeker alles uit gaat halen. Je ontvangt mails die je volledig begeleiden tijdens het volgen van het programma (deze kun je ook uitzetten als je mailbox al te vol is) en wordt verwelkomt in de Happy Business Community. De plek voor al je vragen en support, want stiekem is het nog veel leuker om dit samen te doen.

Naast de support in de community is er ook ieder kwartaal een online check-in moment om te sparren en nieuwe inzichten te krijgen die je direct weer kunt toepassen op jouw online HQ. No gatekeepers here.

blueprint community min • Happy Business Kit
Calendly als jouw afsprakentool

Inclusief een library vol ready-to-use templates

Een online office die jouw volledige strategie gaat dragen is niet in één dag ontworpen, maar wel met behulp van alle templates die je in het programma kunt vinden. Templates waar lang over na is gedacht en die volledig aan te passen zijn naar jouw smaak en wensen. Zo kun je dus in no-time jouw eigen online HQ up-and-running hebben en direct aan de slag met het toepassen van de strategieën die ik in het programma met je deel.

De tools die jouw nieuwe bestfriends gaan zijn

De online space die je gaat opzetten ga je bouwen in Notion, mijn all-time favourite tool voor het managen van mijn bedrijf. Ik heb al vele klanten groot fan gemaakt van Notion & weet zeker dat jij ook niets anders meer wilt nadat je klaar bent met dit programma.

Naast Notion laat ik je ook direct zien wat je kunt doen met tools als Google Calendar en Zapier. Het is geen must om hier gebruik van te maken, maar wel een nice to have voor de doorpakkers onder ons.

Denk je nu: ik ben al eens aan Notion begonnen en kon er helemaal niets mee? No worries, deze keer sta je er niet alleen voor. Ik neem je in dit programma stap voor stap mee en zorg ervoor dat je niet overweldigd door de oneindigheid aan mogelijkheden binnen Notion. Geef het dus nog een kans, je zult er geen spijt van krijgen.

Get ready & start vandaag met jouw masterplan

Vandaag €397 of €34 per termijn