Business Bundel

The CEO Life

Start bij het creëren van jouw CEO office. De plek waar jij nieuwe plannen kunt uitdenken, overzicht kunt bewaren en je niet laat afleiden door de waan van de dag. 

Het overzicht waar iedere ondernemer van droomt

Met de juiste ruimte en het nodige overzicht in je bedrijf, kan jouw leven als ondernemer er compleet anders uitzien. Je stapt ’s ochtends uit bed en gaat niet langer op in een routine van eindeloze taken en brandjes blussen. In plaats daarvan heb je de vrijheid om je te focussen op de dingen die er echt toe doen, de zaken die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen.

Als CEO van je eigen bedrijf is het van essentieel belang dat jouw waarden volledig tot uiting komen. Je wilt jouw bedrijf transformeren tot een support-systeem voor jouw droomleven. En dat is precies wat je gaat bereiken met deze bundel.

pexels karolina grabowska 5240140 13 • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 14 • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 15 • Happy Business Kit

Zet jouw dromen om in een business masterplan

Creëer een online space waarin jij alleen nog maar bezig hoeft te zijn met de taken als CEO en waarin jij je eindeloze to do lijst even links kunt laten liggen.

In deze online CEO space kun jij je richten op de echte game-changers en jouw grootste dromen samenvoegen in een business masterplan.

Stop met denken dat systemen niets voor jou zijn, je hebt gewoon nog niet de juiste ontdekt

Let me guess: je bent niet zo’n fan van systemen en probeert eigenlijk alles zo simpel mogelijk voor jezelf te houden?

I feel you. Dit is wat waarschijnlijk jij en nog heel veel andere ondernemers denken en voelen. Je hebt het gevoel dat je niet technisch genoeg bent om te starten met automatiseren en wilt wel alles blijven snappen, het is immer jouw bedrijf.

Het klinkt nu waarschijnlijk te mooi om waar te zijn of als iets wat je al heel vaak hebt gehoord en wat je telkens weer heeft teleurgesteld, maar deze bundel is echt de oplossing voor jouw technische zorgen.

Met deze bundel ontdek je hoe je systemen kunt laten werken in jouw voordeel. Je leert hoe je online tools kunt gebruiken om jou te ondersteunen en tijd vrij te maken voor de taken die er echt toe doen. Stap voor stap word je begeleid, zodat je niet langer verdwaalt in alle mogelijkheden, maar juist het overzicht behoudt.

Laat je dus niet tegenhouden door je gebrek aan technische kennis. Laat deze bundel juist de plek zijn om je te begeleiden en om een fan te worden van systemen en structuur.

New Product Feature Gradient Promotion Tablet Mockup Instagram Post • Happy Business Kit

Kind words

van ondernemers die je voorgingen

Wauw wat fijn! Ik ben gelijk het overal aan het toepassen! 🔥

Heel tof om zo nog meer mijn eigenheid te verwerken in mijn merk, mijn empire 👑

Inside the bundle

pexels karolina grabowska 5240140 10 • Happy Business Kit

01

5 stappen naar overzicht en een plek voor jouw CEO life

De guide die in de CEO bundel zit, is een hulpmiddel om de bundel optimaal te gebruiken. In deze stapsgewijze gids neem ik je mee door de verschillende onderdelen van de bundel en laat ik je zien hoe je binnen no-time weer volledig in controle bent over de gang van zaken in jouw bedrijf.

pexels karolina grabowska 5240140 16 • Happy Business Kit

02

CEO library vol praktische tools

Weten hoe je overzicht kunt krijgen is stap 1, het daadwerkelijk doen is een tweede. De CEO library is ontworpen om jouw leven als CEO zo moeiteloos mogelijk te maken en zit vol praktische tools die je direct kunt gebruiken. Of je nu op zoek bent naar hulpmiddelen om je financiën te beheren, je planning te optimaliseren of je overzicht terug te krijgen: it’s all in here.

ultimate business bundel • Happy Business Kit

03

CEO meetings voor support

De CEO meetings zijn een essentieel onderdeel van deze bundel.
Tijdens deze online meetings, die vier keer per jaar plaatsvinden, kom je samen met ondernemers om ervaringen te delen, strategieën te bespreken en van elkaar te leren.

Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te groeien als leider. Met de CEO meetings ben je verzekerd van een waardevol support-systeem dat je helpt om jouw CEO visie te versterken en het maximale uit jouw online systemen te halen.

pexels karolina grabowska 5240140 41 • Happy Business Kit

04

EXTRA: Happy Business Discount

Met je aankoop van een bundel behoor je tot de club van Happy Business Owners en krijg jij 10% korting op alle bundels en live-dagen.

Het resultaat

  • Jouw gehele business strategie op één plek
  • Een praktische planning voor jouw komende jaar, kwartaal, maand en/of week
  • Overzicht in je financiële situatie, zoals je maandelijkse inkomsten en terugkerende kosten
  • De status van jouw huidige klanten en leads binnen handbereik

Mijn missie is om jou de kracht van online tools te laten ervaren

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers helpen met het creëren van DE ultieme ervaring binnen hun bedrijf met behulp van online tools die jou volledig supporten in wat je doet.

Laat je niet tegenhouden door je huidige technische kennis, maar laat mij je meenemen en helpen fan te worden van systemen en structuur.

Er zijn door deze bundel al veel nieuwe systeem-lovers bijgekomen en ik kan niet wachten tot jij er ook bij hoort.

pexels karolina grabowska 5240140 17 • Happy Business Kit

Mijn missie is om jou de kracht van online tools te laten ervaren

Na jaren te werken als webdesigner en automatiseerexpert, ontdekte ik mijn echte passie. Ondernemers helpen met het creëren van DE ultieme ervaring binnen hun bedrijf met behulp van online tools die jou volledig supporten in wat je doet.

Laat je niet tegenhouden door je huidige technische kennis, maar laat mij je meenemen en helpen fan te worden van systemen en structuur.

Er zijn door deze bundel al veel nieuwe systeem-lovers bijgekomen en ik kan niet wachten tot jij er ook bij hoort.

De weg naar een bedrijf die jouw als CEO ondersteunt

Vandaag €397 of €34 per termijn

Ready for a bold move?

Waarom alleen denken aan de CEO als je ook je HELE bedrijf kunt stroomlijnen en inrichten op jouw visie? 

The full package

The Ultimate Business Bundel