Ultimate Launch Program

Vol vertrouwen en ontspannen jouw aanbod doorlopend verkopen met een simpel plan.

FullSizeRender VSCO 1 • Happy Business Kit

Easy sales

Als je aan lanceren denkt dan loopt het zweet al over je voorhoofd heen. Het voelt als veel werk, zwaar en je kunt er pas aan beginnen als je een goed plan hebt. ‘Nee, laat maar’ denk je. Je denkt aan alle keren dat je het al eens hebt geprobeerd. Het voelde zwaar, stressvol en zonder goed meetbaar resultaat. Je bleef achter met overweldigend gevoel. 

Hoe fijn zou het zijn als je gewoon wat stories online zet, de vragen beantwoordt en je de leukste klanten naar je toe trekt. Gewoon ontspannen en kunnen genieten van jouw nieuwe aanbod aan de wereld laten zien. 

Als lanceren zo makkelijk en leuk wordt dat je het tussen je dagelijkse leven door kunt doen.

Want jouw bedrijf moet voor jou werken en niet andersom. 

Geen ingewikkelde funnels

Geen 50 stories en 3 stuks content per dag

Dan is de Ultimate Launch Program voor jou. 

Mijn eerste lanceringen waren een veldslag. 

Ik ging zonder structuur en voorbereiding 3 weken lang lanceren en ik was KAPOT aan het einde. Mijn laptop wilde ik elke dag in de sloot gooien, zo gefrustreerd was ik. 

Steeds vaker ging ik tegen het lanceren op zien en kreeg ik een afkeer tegen het woord ‘lanceren’. Instant stressreactie. 

Ik was alleen maar bezig met de content, zonder na te denken over hoe de klant nadenkt. 

Pas toen ik me ging verdiepen in de psychologie achter marketing werd het leuker. 

pexels cottonbro studio 3171770 min • Happy Business Kit

Stressvrije launch loading…

mockup circle 1 • Happy Business Kit

Welkom bij The Ultimate Launch Program

Nu kan ik met plezier een lancering voorbereiden in 3 uur.

De druk is er vanaf waardoor ik de vrijheid heb gecreëerd om te spelen met mijn bedrijf en tóch de resultaten te zien.  Na deze formule ben je perfect voorbereid op het verkopen van je geweldige aanbod. Je hebt een duurzame strategie die je geen burn-out geeft.

De formule om vol vertrouwen en ontspannen jouw programma, cursus of retreat uit te verkopen. De plek voor online ondernemers die leuke en lichte lanceringen willen doen waar iedereen van blijft kopen, ook als je niet online bent. 

Na dit programma:

Hoe fijn zou het zijn als je met veel plezier jouw nieuwe aanbod lanceert. Dat je vol vertrouwen op staat en er al meldingen van nieuwe klanten op je telefoon staan. Je weet dat alles goed voorbereid is en je precies weet wat je moet doen.

FullSizeRender VSCO • Happy Business Kit

De meeste trainingen bevatten 1 van de 2 elementen: techniek of strategie. De Ultimate Launch Program bevat beide!

Als je leert hoe je zelf jouw aanbod lanceert en de funnel inzet dan:

  • Krijg je plezier in het online verkopen
  • Is de sky the limit wat betreft online programma maken en verkopen: jij weet precies wat en hoe je het moet doen
  • Kan je groter dromen want je hebt geen rem meer op je omzet en aantal klanten 

Dit is voor ambitieuze ondernemers die kennis verkopen zoals coaches, deskundige, consultants.

Dit is niet voor: Als je droomt van een online training opzetten en lanceren, maar nog twijfels over of je dat wel wilt doen, twijfels over je aanbod, twijfels of je wel goed genoeg bent, net begint met ondernemen, niet zichtbaar durft te zijn, geen zin en tijd hebt: Dan is dit niet voor jou.

blueprint community min • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 9 • Happy Business Kit

In 6 weken gaan we werken aan:

  • De simpelste manier van leads verzamelen
  • Een geweldige salespage schrijven inclusief upsells. Hoe verkoop je meer aan 1 klant voor meer omzet. 
  • Heb jij alles klaargezet om je freebie te promoten (denk aan checkouts, inschrijfpagina’s, bedanktpagina’s en e-mailfunnel) zonder bloed, zweet en tranen of een laptop die uit het raam is geslingerd. 


👉🏻 Een gezamenlijke online start op 5 augustus (daarna kan je zelfstandig aan de slag met alle stappen)

👉🏻 Je krijgt een online leeromgeving waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij zowel technisch als strategisch de drie fases doorloopt: Het opzetten van een weggever, het maken van een contentplan, het maken van een salespagina, het instellen van mails in jouw funnel voor klanten, Manychat instellen en nog veel meer tools zoals Mailblue, Zapier, Plug&Pay, Kennisshop.

👉🏻 Elke twee weken vanaf de start een online Q&A met jouw teachers Debra & Anouk

Jouw teachers in dit programma

Debra van der Heide

Debra heeft inmiddels in 6 jaar tijd meer dan 7000+ online trainingen verkocht en verkoopt dagelijks haar kennis aan ondernemers. Ze begon uurtje factuurtje, maar wist dat het anders kon toen dag en nacht werkte terwijl ze voor de vrijheid haar onderneming was gestart. Na tientallen trainingen te hebben gemaakt en veel fouten gemaakt te hebben heeft ze nu al jaren een stabiele omzet van 15K+ per maand.

debra • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 27 • Happy Business Kit

Anouk Martens

Anouk is de ster van het automatiseringen van systemen om jouw bedrijf zo soepel mogelijk te laten lopen zodat jij tijd over hebt. Anouk heeft voor veel succesvolle en grote ondernemers gewerkt. Met haar oog voor detail mist ze nooit iets en werkt ze alles tot in de puntjes uit. Binnen 5 jaar heeft ze haar bedrijf uit laten groeien tot een onmisbaar stuk in het bedrijfsleven.

De ervaringen van eerdere klanten

Het beste resultaat ga je halen als jouw aanbod al staat of je het in de 6 weken ook nog kunt (af)maken, we geven je tips & tricks mee om je aanbod te tweaken. Als jouw aanbod nog helemaal gemaakt moet worden of je hebt helemaal geen idee wat je moet maken dan zouden we aanraden om in te stappen zodra dit voor 70-80% af is. 

Nee, we starten 5 augustus gezamenlijk omdat dit een sprint is en we in 6 weken alles gaan doen. 

Nee, we leggen je stap voor stap uit hoe jij programma kunt implementeren.

De meest toegankelijke programma’s zoals Plug and Pay, Kennisshop, Huddle, Zapier, Mailblue, DIVI en Elementor. Wij adviseren je de beste programma’s. Als je vragen hebt over andere programma kun je die stellen tijdens de Q&A sessies.

Omdat het een sprint is en je samen met ons werkt hebben we geen ‘niet goed, geld terug garantie’. Als je twijfelt kun je altijd mailen om te kijken of het bij je past. 

Je krijgt de investering van deze trainingen terug als je besluit mee te doen, dit is onderdeel van de sprint.

Dit is afhankelijk van hoe snel je door de training wilt gaan. Wij rekenen ongeveer 15-30 uur verspreid over 6 weken, deze tijd kun je zelf indelen en is afhankelijk van welke to-do’s je hebt.

Op naar een stressvrije lancering

Vandaag €1997 of €499,25 per termijn