Ultimate Workflow Program

Stroomlijn en automatiseer jouw behind the scenes voor overzicht en plezier binnen je bedrijf

anouk 5 • Happy Business Kit

Herken jij jezelf in:

  • Er komt steeds meer kijken bij het werken IN en AAN je bedrijf en je bent hierdoor regelmatig overweldigd en het overzicht kwijt in je eigen bedrijf
  • Je hebt wel eens het idee niet professioneel bezig te zijn met jouw huidige gang van zaken
  • Je hebt het gevoel dat je taken aan het vergeten bent, wat invloed heeft op de ervaring van jouw klanten
  • Je weet dat er nog veel meer mogelijk is met jouw kennis en visie, maar hebt op dit moment niet de headspace en tijd om hier iets mee te doen
  • Je zegt nu regelmatig nee tegen klanten of projecten omdat je bedrijf de hoeveelheid klanten niet aan kan, terwijl je stiekem weet dat het wel mogelijk zou moeten zijn


First of all: you’re doing great! Vergeet niet hoe je er aan het begin van deze reis aan toe was en wat je nu allemaal al bereikt hebt.

Second: het is nu tijd voor de volgende stap. De stap naar meer controle en overzicht in je bedrijf, waardoor jij ook weer meer PLEZIER kunt hebben in alles wat je doet en door kunt stromen naar meer groei!

Jij verdient meer dan ‘wel prima’ & you know it

Een van de moeilijkste dingen aan groeien met je bedrijf, is de groeipijn die hierbij komt kijken. Datgene wat eerst goed voor jou werkte, is door de nieuwe fase waarin je bent gekomen niet meer goed genoeg. Daarom is het nu tijd om jouw huidige interne processen eens onder de loep te nemen en te optimaliseren totdat ze weer helemaal up-to-date zijn voor jouw huidige strategie en visie. Meer structuur, meer geautomatiseerde processen en meer ‘wauw, wat heb ik toch een geweldig bedrijf’.

Want: Hoe heerlijk zou het zijn als je over een paar dagen weer die kriebel in je buik terug krijgt en over een paar weken die nieuwe dromen kunt gaan realiseren omdat je daar eindelijk weer ruimte voor hebt?


pexels harry cooke 6194937 1 • Happy Business Kit

Future proof business loading…

blueprint cup min • Happy Business Kit
blueprint sky min • Happy Business Kit

Welkom bij Ultimate Workflow Program

Het online programma waarmee jij een toekomstbestendige, volledig gestroomlijnde versie van jouw bedrijf creëert.

Niet door standaard automatiseringen, maar door systemen op te zetten die 100% aansluiten op jouw bedrijf met behulp van ready-to-use templates, maandelijkse check-in groepscalls en een online community voor al je vragen.

Voor online ondernemers die OBSESSED willen zijn met hun bedrijf

We gaan niet voor basic, maar helpen jou naar een versie van je bedrijf waar je niet over op kunt houden. Denk aan een online office die helemaal ingericht is zoals jij dat wilt, automatische systemen die je helpen bij je dagelijkse taken en weten dat alles in jouw bedrijf helemaal aansluit op jouw toekomstvisie.

Je CMS in Notion

Een online HQ waar al jouw werkzaamheden samenkomen (en natuurlijk helemaal aansluit op jouw business vibes)

Een Client Management Systeem waarmee jij in één oogopslag overzicht heb in de fases van jouw klanten

pexels karolina grabowska 5240140 13 • Happy Business Kit
image 84 • Happy Business Kit

Nooit meer iets vergeten door geautomatiseerde taken op je takenbord

Een content space voor het creëren, plannen en bijhouden van jouw content

mastermind • Happy Business Kit
pexels karolina grabowska 5240140 41 • Happy Business Kit

Een up-to-date leadbord waarop jij direct kunt zien wie je weer een berichtje kunt sturen

Een braindump plek voor al jouw fantastische ideeën

pexels saliha sevim 8239819 2 min • Happy Business Kit
pexels cottonbro studio 3171770 min • Happy Business Kit

Een teambord voor eventuele teamleden

Koppelingen waardoor al jouw systemen met elkaar communiceren en samenkomen op één plek

zapier automatiseringen die je moet kennen
pexels karolina grabowska 5240140 43 • Happy Business Kit

Nooit meer verkeerde linkjes op je website of in mails dankzij je nieuwe link-building dashboard

Volledig in focus aan de verschillende taken binnen je bedrijf kunnen werken door je nieuwe planning skills

blueprint cover img min • Happy Business Kit

Not your average online program

Waar je bij een online programma er normaal alleen voor staat, doen wij het anders. Dit is niet zo’n online programma dat je koopt, direct op je to do lijst verdwijnt en dat je vervolgens vergeet. Daar zorgen wij wel voor. 😉

Tijdens dit programma nemen we je volledig mee, zodat je er 100% zeker alles uit gaat halen. Je ontvangt mails die je volledig begeleiden tijdens het volgen van het programma (deze kun je ook uitzetten als je mailbox al te vol is) en wordt verwelkomt in de Happy Business Community. De plek voor al je vragen en support, want stiekem is het nog veel leuker om dit samen te doen.

Naast de support in de community is er ook een maandelijks online check-in moment om te sparren en nieuwe inzichten te krijgen die je direct weer kunt toepassen op jouw behind the scenes. No gatekeepers here.

blueprint community min • Happy Business Kit
Calendly als jouw afsprakentool

Inclusief een library vol ready-to-use templates

Het volledig stroomlijnen van jouw behind the scenes kan overweldigend zijn, maar met behulp van alle templates die je in het programma kunt vinden heb je alle handvatten om dit te voorkomen. Templates waar lang over na is gedacht en die volledig aan te passen zijn naar jouw smaak en wensen. Zo kun je dus in no-time jouw behind the scenes upgraden en direct ervaren hoeveel impact dit heeft op alles binnen jouw bedrijf.

De tools die jouw nieuwe bestfriends gaan zijn

De online space die je gaat opzetten ga je bouwen in Notion, mijn all-time favourite tool voor het managen van mijn bedrijf. Ik heb al vele klanten groot fan gemaakt van Notion & weet zeker dat jij ook niets anders meer wilt nadat je klaar bent met dit programma.

Naast Notion laat ik je ook direct zien wat je kunt doen met tools als Google Calendar en Zapier. Het is geen must om hier gebruik van te maken, maar wel een nice to have voor de doorpakkers onder ons.

Denk je nu: ik ben al eens aan Notion begonnen en kon er helemaal niets mee? No worries, deze keer sta je er niet alleen voor. Ik neem je in dit programma stap voor stap mee en zorg ervoor dat je niet overweldigd door de oneindigheid aan mogelijkheden binnen Notion. Geef het dus nog een kans, je zult er geen spijt van krijgen.

Get ready & upgrade jouw behind the scenes

Vandaag €997 of €167 per termijn